Monthly Archives: June 2016

Dr. Otto von Feigenblatt and Dr. Liliana Pere in DMPP Headquarters, Tirana, Albania

Count Dr. Otto von Feigenblatt, US Academician and Dr. Liliana Pere, Honorary Advisor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity, President of Albanian Women in the World Organization, in DMPP Headquarters, Tirana, Albania. 

Rate this:

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Activity by the Missionaries of Peace of DMPP

Veprimtari nga Misionarë të Paqes të DMPP Në Bashkinë e Maliqit, Misionari i Paqes i Misionit Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet, Z. Koci Tahiri organizoi një ceremoni përkujtimore me rastin e 110 vjetorit të “Besëlidhjes Gorare”. Në këtë ceremoni merrnin … Continue reading

Rate this:

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ambassador William Weiss during a visit in Fier, Albania

Ambassador William Weiss, Representative of Diplomatic Society of Saint Gabriel  (DSSG) in Washington, visited the Square where has been placed the statue of American Ambassador Richard Holbrooke, in Fier, Albania. 

Rate this:

Posted in Uncategorized | Leave a comment